Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Як впоратись з похміллям? | Рецепти

Усім буває тяжко на ранок після чудового алкогольного вечора, але так хочеться швидко прийти до тями і продовжити жити своє життя. Як впоратись з біллю, нудотою та втомою?

Розповідає Інформатор.

Цнотлива Мері

Після алкоголю організм потребує рідини та вітамінів, тому томатний сік — ідеальний вибір. Але щоб не напихатися звичайним соком, пропонуємо вам приготувати Криваву Мері без алкоголю, яку часто називають “цнотливою”.

Інгредієнти:

  • 30 мл томатного соку
  • 15 мл лимонного соку
  • 1 крапля вустерширського соусу
  • 1 чайна ложка солі
  • перець (мелений)
  • 2 краплі гострого соусу (Табаско або Чолула)
  • Гарнір: 1 стебло селери або шпажка з солоною закускою

Приготування:

Налийте томатний і лимонний сік в склянку з кубиками льоду і добре перемішайте. Туди ж додайте вустерский соус, сіль, перець і гострий соус за смаком. Прикрасьте стеблом селери або закускою, якщо вам важливий зовнішній вигляд.

Антипохмільні бульйони

На ранок після свята потрібно щось насичене й ніжне, що подбає про організм. Наваристі, золотисті бульйони — це ліки, перевірені століттями. Вони легко засвоюються, поживні, але не переобтяжують організм. Маємо відразу кілька смачних варіантів!

Смузі

Оскільки ваш організм потребує вітамінів, які можуть допомогти йому справитися з непростим завданням боротьби з токсинами, допоможіть йому вітамінним смузі.

Просто додайте в чашу блендера ваші улюблені фрукти і, бажано, зелень, перебийте до однорідної консистенції та пийте.

Якщо ви хочете зробити сніданок більш ситним, зробіть смузі боул: налийте смузі в глибоку піалу, додайте до нього гранолу або пластівці, а також ягоди та нарізані фрукти.

denis tuksar / unsplash

Вода

Елементарно і дуже корисно. Пийте водичку, адже вона виводить токсини з вашого організму. Потрібно дати своєму організму трохи відпочити і з часом похмілля, як рукою, зніме.

Замороженная вода: польза и вред для здоровья человека

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору