Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Морозиво з російським прапором продають в супермаркеті Дніпра

У місті Дніпро є мережа супермаркетів Varus. На полицях супермаркету цієї мережі містяни побачили морозиво ТМ “Мушкетер” з російською мовою та символікою окупантів на упаковці. 

Розповідає Інформатор, покликаючись на Інформатор Україна.

Як зазначили читачі всеукраїнської редакції, пломбір цього виробника бере участь в акції #добротовар. З кожної покупки цього морозива одна гривня переказується на допомогу дітям.

На звороті пломбіру присутня й російська мова. Ліворуч згори зображено російський державний прапор. Коштує морозиво 23 гривні 90 копійок. Його можна придбати у мережі супермаркетів Varus.

Люди обурюються тим фактом, що на другий рік повномасштабної війни на продукції українського виробника зображені ворожі символи.

Однак на сайті виробника ТМ Мушкетер зазначено, що вони вже давно на ринку України. Підприємство займається виробництвом різних товарів: від морозива до приготування піци.

Продукція ТМ Мушкетер

“Це точно не пломбір”, –  коментарі, які залишають користувачі після “смакування” цим морозивом.

Раніше з приводу саме цього виду морозива – пломбір “Дитинства” – уже були нарікання. У 2021 році виявили рослинні жити, які входять до складу морозива. Це не відповідає ані технології виробництва пломбіру, ані стандарту ДСТУ 4733:2007.

Компанія ТМ Мушкетер постачає в супермаркети молоко, сир, соки, попкорн. Але найбільше відома саме морозивом. Бренд існує вже не перший десяток років, головний офіс розташований у Дніпрі.

Читайте також: Де дешевші і кращі устриці: в Івано-Франківську чи Києві?

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору