Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Для КП “Дім воїна” у Франківську поремонтують приміщення

В Івано-Франківську ремонтуватимуть приміщення для “Дому воїна”.

Повідомляє Інформатор.

Наразі КП “Дім воїна” працює на базі Департаменту соціальної політики. Заступник голови Олександр Левицький уточнив, що будівлею, де буде КП, місто не користувалося раніше, однак його вдалося повернути у власність Франківська.

“Будинок у хорошому стані, але потребує поточного ремонту. Найближчим часом ми це зробимо. Ми також відкриті до будь-яких пропозицій, передусім, ветеранів, учасників бойових дій, щоби там мало бути”, – сказав міський голова Руслан Марцінків.

Нагадаємо, нещодавно в Івано-Франківську створили комунальне підприємство “Дім воїна”. Його очолив Микола Крошний (КП “Дім Воїна”).

“Дім воїна” призначений, аби надавати соціальні послуги учасникам бойових дій, учасникам війни, антитерористичної операції, людям, які через війну отримали інвалідність. Також тут допомагатимуть сім’ям полеглих героїв, добровольцям, постраждалим учасникам Революції Гідності, які є жителями громади.

Микола Крошний – юрист за освітою, після 24 лютого займався волонтерською діяльністю, вступив був до складу одного з добровольчих формувань територіальної громади, а згодом – у ЗСУ. Проходив службу у складі 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

“Завдань перед нами чимало, кожен із нас розуміє, що ця війна залишить певний слід на кожному, зокрема, на тих людях, які захищають всіх нас. Наша мета – допомогти військовим справедливо жити у суспільстві. Наразі працюємо над покроковою стратегією програми реабілітації та соціальної адаптації ветерана. В закладі вже працює соціальний психолог, який готовий працювати з ветеранами та військовослужбовцями, яким потрібна психологічна допомога. Розробкою комплексної програми фізичної реабілітації ветерана. Відпочинок та відновлення, організація дозвілля для покращення фізичного стану військовослужбовців та ветеранів. Підвищенням кваліфікації та навчання ветеранів у вищих навчальних закладах міста. Налагодженням мережі юридичної підтримки ветеранів та військовослужбовців”, – сказав Крошний.

За допомогою учасники бойових дій, ветерани, сім’ї військових можуть звернутися за телефоном до пана Миколи – 066 033 96 71.

Головне фото ілюстративне. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору