Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Потрійна ДТП на Прикарпатті: є постраждалі

Вчора, 8 серпня, сталася ДТП на Івано-Франківщині. Місце аварії – автодорога Н-10 сполученням Стрий-Чернівці-Мамалига в Снятинській територіальній громаді.

Розповідає Інформатор, покликаючись на поліцію Івано-Франківської області.

За кермом автівки “Opel Vivaro” був 51-річний водій. Він виїжджав з другорядної дороги і не надав перевагу автомобілю “Peugeot 3008”. Кермував цим транспортним засобом 57-річний мешканець Чернівців.

Через зіткнення автомобілів, машину “Peugeot 3008” відкинуло в бік. Вона зіштовхнулася з автівкою “Toyota Camry”, якою кермував 61 – річний мешканець Заболотова.

Всі автомобілі отримали механічні пошкодження. Водії “Toyota Camry” та “Peugeot 3008” травмувалися та потрапили до лікарні.

Двох керманичів перевірили на вміст алкоголю крові на місці ДТП. Вони були тверезі. Водія “Peugeot 3008” перевірятимуть у медичному закладі.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

До теми: В Івано-Франківську сталася ДТП на Набережній: затор паралізував рух.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору