Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Уламки російської ракети вбили учня 2 ліцею в Коломиї

Сьогодні вранці, 11 серпня, ворог обстрілював територію України. Одна з ракет летіла на Прикарпаття і влучила в житловий будинок на Коломийщині. В будинку проживала сім’я з трьома дітками.

Розповідає Інформатор, покликаючись на Інформатор Коломия.

8-річний Володя Балабаник гуляв біля будинку. В його оселю прилетіли уламки. Він потрапив до лікарні, де лікарі боролися за його життя.

На жаль, дитина загинула.

Класна керівниця Володі й вчителька ліцею №2 Оксана Шегда розповіла про дитину. Хлопчик народився 6 липня 2015 року. Він проживав на Коломийщині, ходив в садочок в рідному селі. Пізніше родина переїхала в Коломию.

““Прийшов час до школи. Перший клас промайнув швидко. Всі діти закінчували його онлайн. Війна забрала змогу у дітей повноцінно навчатись. У другому класі Володя навчався вдома з мамою. Батьки переживали за дітей і оберігали, їх в родині було троє”, – додала Оксана Шегда.

Вчителька написала, що однокласники любили Володю, він був допитливим, старанним та турботливим учнем:

Вчителька ласкаво називала його маленький комедіант, бо був веселий і життєрадісний. Сум, сум у родині, сум у школі, сум у місті. Страшно подумати, що парта буде порожня, зошити і підручники залишаться закриті. Нехай це миле дитя спочиває з Богом. Нехай Бог поможе закінчити цю кляту війну ”, – йдеться у дописі-спомині.

Інформатор висловлює щирі співчуття родині Володі.

Читайте також: Ракета впала на Прикарпатті. Загинула 8-річна дитина.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору