Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Залишайтесь на зв’язку: як обрати якісний смартфон

Підбираєте новий смартфон, який підійде під ваші потреби й при цьому буде цілком доступним? Розповідаємо, на що варто звернути увагу під час пошуку.

Батарея

Чи не перше, на що варто зважати при виборі смартфона – потужність батареї. Для комфортного користування оптимальна ємність акумулятора від 3000 mAh. До прикладу, акумулятор моделі Samsung Galaxy a34 5G 8/256 має потужність 5000 mAh, що дозволить вам залишатися на зв’язку 48 годин без підзарядки при активному користуванні. При економії заряду такої потужності вистачає на 4-5 днів.

Камера

Можливість робити якісні знімки – одна з найважливіших характеристик смартфона. Так, Samsung Galaxy a34 5G 8/256 обладнана чотирма камерами – фронтальною (13 мП), основною (48 мП), макро (5 мП) та ширококутною (8 мП), що забезпечить вам хороші фото при будь-якому освітленні. Окрім цього знімки можна редагувати безпосередньо в галереї завдяки AI-технологіям – наприклад, налаштувати кольори чи видалити зайві об’єкти.

Захист від води

Полюбляєте активний відпочинок? Зважайте на ступінь IP – це міжнародний стандарт, який вказує, наскільки пристрій захищений від потрапляння сторонніх речовин, зокрема води та піску. Таких ступенів є чотири: IP20, IP67, IP68 й IP69. Для повсякденного використання достатньо смартфона із захистом IP67 – такий пристрій витримує перебування у воді на глибині 1 метр до 30 хвилин і залишається неушкодженим. Samsung Galaxy a34 5G 8/256 має захист класу IP67 й працюватиме за будь-якої погоди.

Безпека

Сучасні смартфони пропонують ряд функцій для захисту ваших даних: паролі, розблокування відбитками пальців, захищений простір. Так, щоби обмежити доступ до найважливіших даних, варто зберігати їх у захищеній папці. Система Samsung Knox дає можливість захистити таку папку паролем чи відбитком пальця, що допомагає вберегтися від витоку вашої інформації.

Обсяг пам’яті

Пам’ять смартфона має два показники – оперативна й постійна. Від обсягу оперативної пам’яті залежить швидкість роботи вашого пристрою й оптимальний показник тут стартує від 4-6 Gb. Щодо постійної пам’яті – вона потрібна для збереження всіх файлів та додатків, тож необхідний обсяг залежить від ваших потреб. Samsung Galaxy a34 5G 8/256 має 256 Gb постійної та 8 Gb оперативної пам’яті – вистачить на все. Окрім цього, саме зараз смартфон Samsung Galaxy a34 5G  можна придбати з великою знижкою.

З питань реклами звертайтесь на електронну адресу informator.ivanofrankivsk@gmail.com

або за телефоном +38 (096) 989 60 87.

Нагору