Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Жителька Прикарпаття вдарила чоловіка келихом по голові й порізала ножем свекруху: вирок суду

Інцидент стався 13 травня. Вирок у справі оголосив Галицький районний суд Івано-Франківської області.

Повідомляє Інформатор із посиланням на рішення суду.

Обвинувачена — уродженка міста Ізмаїл, наразі проживає на Прикарпатті. 13 травня разом із чоловіком і свекрухою розпивала алкоголь на честь дня народження сина. Під час застілля зав’язався конфлікт і жінка вдарила свого чоловіка по голові келихом.

Свекруха, яка стала свідком інциденту, повідомила, що зателефонує до матері жінки, а також у поліцію. Фігурантка взяла ніж, наздогнала свекруху на подвір’ї й вдарила її ножем у голову й груди кілька разів. Від колото-різаних ран грудної клітки з пошкодженням легені в потерпілої розвинувся лівобічний пнемогемоторакс. Медикам вдалося врятувати жінку, наразі з нею все гаразд.

Обвинувачена повністю визнала свою провину в суді й зазначила, що перебуває в хороших стосунках зі свекрухою. Потерпіла попросила взагалі не карати жінку, адже та відшкодувала всі збитки, пов’язані з лікуванням. Зараз вони разом виховують її сина, доки його батько воює. Також потерпіла не має жодних претензій до обвинуваченої.

З огляду на всі обставини суд призначив фігурантці покарання — позбавлення волі на термін 2 роки 6 місяців, але замінив його на один рік іспитового терміну (на підставі статті 79 Кримінального кодексу України). “Суд дійшов висновку про те, що обвинувачена не становить для суспільства на стільки високу небезпеку, що вимагає обов’язкової її ізоляції“, — йдеться у вироку.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору