Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що цікавого відвідати у Франківську 17 серпня

У четвер, 17 серпня, в Івано-Франківську відбудеться патріотичний майстер-клас, благодійний ярмарок і кіноклуб.

Пише Інформатор.

15.00 — Майстер-клас із виготовлення патріотичної символіки

Наближається День Незалежності нашої держави, тож кожен хоче причепуритися патріотичними прикрасами, особливо діти. Виготовити такі прикраси дуже просто, а допоможуть у цьому бібліотекарі. На Вас чекає створення патріотичної символіки (сердечок, браслетів), а також цікава й захоплююча книжкова виставка.

Локація: Бібліотека-філія №1 (вул.Мазепи 11 А)

18.00 — Психологічний кіноклуб “Прах Анджели”

Минулого місяця, склались певні обставини, через які ви не змогли переглянути цей фільм, але зараз знову випала така можливість. Давайте згадаємо що там було.

Тут ви переноситесь у часи, коли життя було повне випробувань. Зустрічаєте Бруклін 1935 року, місто, де живе родина Маккурт, що змагається з бідністю та невдачами.

Цей фільм — втілення людської сили, боротьби та незламної волі. Він покаже вам, як можна знайти світло у найтемніших моментах і як віра може принести перемогу.

Після перегляду фільму гостей чекає обговорення із психологинею.

Локація: Молодіжний центр “Параграф”

18.00 — Книги і донати: благодійний ярмарок

17 серпня – фінальний день роботи “Міської читальні”. На нас чекає переїзд і більше книжок у новому приміщенні на Промприладі, про що докладніше розповімо восени. А поки запрошуємо вас на прощання з простором, до якого ми всі так звикли. Щоб гарно попрощатись, проведемо книжковий ярмарок. Нарешті у вас буде змога придбати книжки з полиць читальні, а крім того, долучитися до важливої справи. Усі кошти з продажу книжок ми передамо команді Framiore на пошиття адаптивного одягу для поранених військових, які проходять лікування в нашому місті.

У PromBar готуватимуть тематичні напої, а “Злипні” зіграють акустичний сет.

Локація: Промприлад.Реновація (вул. Української Перемоги, 23; 3 поверх – вхід через терасу).

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору