Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Той самий рай із тіктоку — Чемегівський каньйон

У соцмережах з’явився тренд на відвідування неймовірного місця на Прикарпатті. Блакитна вода, скелі та високі дерева так і манять туристів. Де знаходиться інстаграмна локація?

Розповідає Інформатор. 

Чемегівський каньйон розташований у Микуличині. Він утворився на річці Прутець-Чемегівський (права притока). Глибокий кам’яний каньйон  простягнувся посеред лісу на багато кілометрів вперед.

Тут, під мостиком, утворилась невеличка “лагуна”, у якій дуже приємно плавати. Коли сонце присвічує, то вода здається яскраво блакитною. Саме за цю властивість туристи вже залюбили це місце.

Де шукати? 

Сміливо гугліть на карті “Чемегівський каньйон”. Приїхавши на місце, ви побачите чимало автомобілів, проходьте вперед і переходьте по містку. Повертайте праворуч і по стежці спускайтесь вниз. Попереджаємо, що це природня тропа, яка трохи небезпечна. Не варто поспішати. Такий не надто приємний спук відразу забувається, як ви бачите каньйон —  ребристі скелі, шум води та дерева, що звисають над вами, змусять вас затамувати подих.

Радимо їхати сюди зранку або ввечері, щоб не застати десятки людей. Ми відвідали локацію ввечері, тому блакитну воду не застали, але менш гарно від того не стало.

 Анна Сірик

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору