Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Врятуйте тварину у Всесвітній день собаки

Сьогодні, 26 серпня, відзначається Всесвітній день собаки. Вони – чудові тварини, яких вважають найкращими друзями людини. Однак на Прикарпатті чи не щодня з’являються собачки кинуті напризволяще. На жаль вони опиняються на вулиці без господарів за різних обставин. 

Тому Інформатор пропонує вам стати господарями для цих чотирилапих носиків.

У Івано-Франківську існує притулок для тварин “Дім Сірка”. Господарі та волонтери надають тимчасову домівку для тваринок.

До теми: Ми для них – усе життя. Ці носики чекають вас у Домі Сірка в Івано-Франківську

Крім того, волонтери притулку створили групу, в якій небайдужі користувачі соцмереж розмішують дані про чотирилапих, яких знайшли покинутими на вулиці.

Ось цю собачку знайшли у одному з дворів нашого міста. Тварина схожа на метис вівчарки. Якщо ви є власниками тварини або хочете подарувати їй притулок, переходьте за посиланням.

У цієї тваринки господарі, на жаль. померли. 5-річний Дружок шукає нову родину. Наразі він перебуває один на подвір’ї. Звертайтеся за телефоном: 0992268399.

Маленький песик також шукає господарів. Телефонуйте: 0668077872.

Ось ці оченята також потребують людської любові. Їй лише місяць. Звуть Бембі. За подробицями звертайтеся: +380686248714.

Ця дівчинка перебуває у притулку “Дому Сірка”. Їй немає ще року. Вага – приблизно 5 кг. Вона простерилізована. Телефонуйте: 0673258358.

Крім того, ви можете приїхати в притулок і прогулятися із собачками. Про це треба завчасно попередити волонтерку Ірину. В попередньому матеріалі ми розповіли про притулок і показали песиків у ньому. Переходьте за посиланням.

Артем Тригуб

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору