Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Прикарпатський скутерист спробував відкупитися від поліції 100 доларами

У Кулачківці, що в Коломийському районі, поліціянти зупинила водій-порушника. Хлопець вирішив відкупитися і запропонував їм хабар.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

22-річного водія скутера зупинили у комендантську годину. До того ж він не мав документів на право керування скутером. Хлопець запропонував поліцейським хабар. Його попередили його про кримінальну відповідальність за таку пропозицію, однак він все одно поклав 100 доларів в службовий автомобіль.

Для документування вказаного правопорушення, інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу та співробітників Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки. За фактом надання неправомірної вигоди поліцейським слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

З хабар поліції можна сісти за грати від двох до чотирьох років.

А ще на порушника поліція склала протоколи за ч. 1 ст. 121-3 (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах) та ч. 1, 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування транспортним засобом) КУпАП.

Читайте також: На Франківщині водій, який перевозив ліс, пропонував патрульним 2 тис. грн хабаря.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору