Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Билися до останнього подиху. Четверо захисників загинули з Прикарпаття

Андрій Хованський, Андрій Дронь, Микола Рурак та Віталій Марчук боронили українську незалежність на фронті. Воїни віддали своє життя за Україну.

Розповідає Інформатор.

Андрій Хованський

Військовий з Делятина цілий рік, з вересня 2022 року, вважався зниклим безвісти. Захисник був командиром взводу старшим лейтенантом військової частини А 4056. Чоловік загинув у районі населеного пункту Курахове Донецької області.

“Очікуємо на офіційне сповіщення про смерть військовослужбовця з військової частини… Щирі співчуття рідним героя, хай Господь допоможе пережити гірку біль від втрати рідної людини…”, йдеться у дописі Делятинської громади.

Суспільне з’ясували, що  за допомогою ДНК-експертизи вдалося ідентифікувати тіло воїна.

Андрій Дронь

Захисник родом із Калуша був призваний на війну у липні 2022 року. Прикарпатець служив навідником мотопіхотного відділення. Його серце зупинилось 30 серпня 2023 року на Донеччині в бою за Україну

“Висловлюємо наші співчуття рідним і близьким Захисника. У скорботі за вірним сином України – вся Калуська громада.
Наша вдячність та шана полеглому нашому Захисникові за незламність, за жертовність. Схиляємо низько голови у молитві…”, йдеться у дописі мера Калуша Андрія Найди.

Микола Рурак

Військовий з Івано-Франківщини загинув на війні. Він уродженець села Трофанівка 1994-го року народження.

“Щирі співчуття рідним, близьким, друзям та загиблого Героя! Вічна пам’ять Герою!” – йдеться у дописі Заболотівської територіальної громади.

Віталій Марчук

У бою за Україну загинув прикарпатець з села Рудники. Герой був 1980 року народження.

“Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям захисника України. Вічна та світла пам’ять Герою!” – повідомили представники Заболотівської ТГ.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87.

Нагору