Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Що відвідати франківцям 4-10 вересня | дайджест подій

З 4 по 10 вересня в Івано-Франківську найдовший фільм, презентуватимуть виставку про ромів, а “Новий театр” презентуватиме виставу. 

Інформатор підготував дайджест подій.

Крок в ІТ: чому варто стати frontend-розробником

Подія від ІТ Кластер Академії для тих, хто хоче спробувати себе в ІТ та має намір стати Frontend-розробником. Реєстрація тут.

Місце: Коновальця, 35

Час, 6 вересня, 19:00 – 20:00

Художня виставка “Ме Українатар”

Виставка розширює бачення на ідентичність ромів з перспективи українського художника Олександра Максимова та презентує його реальність на справжній образ народу – без стереотипів та упереджень.

Місце: “Вагабундо”, вулиця Пилипа Орлика, 7

Час: 8 вересня, 18:00

Відкриття 79 театрального сезону театру ляльок

На площі перед театром о 11.30 відбудеться театралізоване дійство «Подорож у казку». О 12 год – прем‘єрна вистава “Чарівна торбинка казок” за мотивами українських народних казок режисерки Ольги Гнатюк.

Місце: Незалежності, 10 а

Час: 9 вересня, 11.30

Перегляд фільму “Сатантанґо”

“Сатантанґо” (1994) – понад семигодинна стрічка угорського режисера Бели Тарра. Цей фільм є класикою авангардної течії “повільного кіно” та одним з найдовших фільмів в історії. Фільм будуть демонструвати без жодної паузи мовою оригіналу (угорською) з англійськими субтитрами.

Місце: “Вагабундо”, вулиця Пилипа Орлика, 7

Час: 10 вересня, 14:00 – 21:00

Вистава “Чорна діра”

Вистава про втрату людських цінностей у сучасному суспільстві. “Юра захоплюється космічною тематикою, зі своєю дівчиною Ксенею веде піротехнічний блог та мріє створити шоу.. Але Ксенії цього замало і раптом вона відкриває, що жадану популярність і кількість підписників можна здобути набагато ефективнішими методами…”, – йдеться в описі до вистави. Вартість квитків – 120 – 250 грн.

Місце: філармонія, Леся Курбаса, 3

Час: 10 вересня, 18:00

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору