Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Загинули за Україну. Прикарпаття втратило трьох героїв

Прикарпаття прощатиметься з двома захисниками: вони віддали життя на Україну

На російсько-українській війні загинули прикарпатці Іван Григор’єв, Андрій Козарук, Михайло Галагуз.

Інформатор висловлює співчуття рідним та близьким.

Іван Григор’єв

Народився у 1983 році у селі Михальче Городенківської ТГ. Чоловік загинув 31 серпня, підірвавшись на невідомому вибуховому предметі на Донеччині.

“Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. В ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя. Сумуємо разом із Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!”, – сумують у громаді.

Андрій Козарук

Андрій Козарук народився 21 серпня 1995 року на Коломийщині. Жив у селищі Старі Кути.

31 серпня 2023 року загинув під час артилерійського обстрілу поблизу Бахмута.

“Йому було лише 28… Дуже боляче усвідомлювати, що молоде життя обірвалося у розквіті сил. Скільки доброго і світлого могло бути в нього попереду, але він віддав його, обороняючи Батьківщину і всіх нас”,сумують у громаді.

Михайло Галагуз

Жив у селі Підлісся Загвіздянської ТГ. Народився 7 березня 1985 року. Воював в Гвардії наступу в 14 бригаді на Півдні України.

5 вересня о 19 год почнеться парастас. 6 вересня об 11 год почнеться похорон (від дому – село Підлісся, вул. Данила Галицького, 31).

“Михайло був доброю та відважною людиною, любив спорт, грав за юнацьку та дорослу футбольну команду с. Підлісся. Був чудовим чоловіком для дружини, чудовим батьком для своїх дітей, гідним сином своїх батьків, надійним братом”, – пише загвіздянський сільський голова Володимир Ружанський.

Вічна пам’ять героям.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору