Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Збудують дві котельні. Чи готовий Франківськ до опалювального сезону

Сьогодні, 4 вересня, на брифінгу міського голови заступник Руслан Гайда розповів про підготовку до опалювального сезону в Івано-Франківськ? Чи готове місто?

Повідомляє Інформатор.

З його слів, провели гідравлічні випробування 97% теплових мереж та знайшли 129 пошкоджень. Наразі тривають ремонтні роботи кількох ділянок. Також замінили 2,3 км теплових мереж. Готові 37 котелень, що підтверджують відповідні акти. Стан готовності моніторить інспекція Держенергонагляду. Обладнання котелень готове до проведення пробних пусків.

Руслан Гайда додав, що у Франківську побудують дві котельні – на Гвардійській та Національної Гвардії. Причиною стало попередження “Івано-Франківськтеплоенерго” про неможливість запуску в роботу магістральних теплових мереж напрямку “Арматурний завод” з жовтня цього року.  “Івано-Франківськтеплокомуненерго” замовило проєктно-кошторисну документацію з нового будівництва. Переможцем стало ТОВ “Кулев-Інвест”. Роботи з проєктування мають завершити до кінця вересня цього року.

“Котельні будуть обслуговувати школу, дитсадок. Ще до котельні на вулиці Гвардійській підключать пару будинків. Закуповується все необхідне обладнання для того, щоб ці котельні з початком опалювального сезону вступили у роботу. 38 будинків з напрямку “Арматурного заводу” зараз плавно переходять на автономне опалення”, – сказав він.

Гайда запевнив, що всі котельні міста забезпечені генераторами.

Куди звертатися, якщо сталася аварійна ситуація?

Телефони: 15-82, 56-47-82, +38 (067) 11 01 173

Аварійна служба приймає заявки споживачів, контроль роботи котелень та реагування на аварійні ситуації. Можна телефонувати в нічний час, святкові та вихідні дні.

Зі слів Гайди, підприємство забезпечило необхідний запас матеріалів і інструментів для ремонтних робіт, щоб провести стабільний початок і проходження опалювального періоду.

До теми: Підготовка до опалювального сезону у Івано-Франківську: змінюють тепломережу.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору