Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

День фізичної культури і спорту. У Франківську нагородили кращих спортсменів, тренерів та фахівців галузі

Сьогодні, 6 вересня, в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. У Франківську в облдержадміністрації нагородили поляками та грамотами спортсменам, тренерам та фахівцям цієї галузі.

Повідомляє Інформатор.

Нагороджували голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук та голова облради Олександр Сич.

Зі слів Онищук, це друге свято спорту у воєнний час. Багато спортсменів взяли в руки зброю і стали на захист України. Незабаром в області відкриють новий шелтер, де один із поверхів займуть спортсмени-переселенці.

“Дякуючи тренерам Прикарпаття, багато достойних спортсменів області захищають честь нашої держави на змаганнях європейського та світового рівня. У нас є бази обласного і державного значення. Постійно з обласного бюджету виділяються кошти для підтримки закладів. А з обласного бюджету закладені стипендії для кращих спортсменів, – сказала вона.

Зокрема, нагороду отримали Андрій Джелеп, Ігор Никифорук та Іван Чорногуз – вихованці заслуженого тренера України з вільної боротьби Івана Курилюка.

“Нагорода як нагорода, – скромно говорить Іван Курилюк. – Треба працювати далі. Готуємося до чемпіонату світу. Якщо порівнювати, що терплять військові нашого віку, то нам личить говорити про те, що нам складно. Коли ми перемагаємо на змаганнях і звучить гімн, коли наші люди гордо підспівують, це нас мотивує працювати далі”.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору