Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Чим цікавий тиждень 11-17 вересня у Франківську | афіша

11-17 вересня в Івано-Франківську відбудуться покази вистав, концерти, виставки, благодійна гра “Що? Де? Коли?” та інші події. 

Повідомляє Інформатор.

Вистава “Каліка з острова Інішмаан”

Це ірландська комедія за найпопулярнішою п’єсою оскароносного режисера та сценариста Мартіна Макдонаха. Тут ви побачите не лише комічне, але й дуже чуттєві моменти. Режисер – народний артист України, лауреат Національної премії України імені Шевченка Володимир Петрів.

“Це історія про мешканців маленького острову, кілька кілометрів завдовжки. На перший погляд, нетерпимі до обставин у яких живуть та й зрештою один до одного, простакуваті та неотесані, вони вияляються насправді люблячими та благородними. Є й ті, як от юний Каліка Біллі, які мріють покинути острів іменуючи його не інакше, як “дірою”. Та все ж люблять свою землю і повертаються у цей далекий від цивілізації край навіть з казкового Голлівуду”, – йдеться в описі.

Місце: Франківський драмтеатр, Незалежності, 42

Час: 12 вересня, 18:00

Романтичне натхнення

Виступить академічний камерний оркестр “Harmonia Nobile”. Художній керівник та концертмейстер – народна артистка України Наталія Мандрика.
Солісти – Олександр Семчук (тенор), Владислав Пірус (фортепіано). Ведуча – Христина Кобильчук. У програмі ви почуєте твори: Холста, Каніо, Верді, Респіґі, Малера, Карананте. Вартість квитків – 100 – 200 грн.

Місце: Івано-Франківська філармонія ім. Іри Маланюк, вулиця Курбаса, 3

Час: 12 вересня, 18:30

Пленерна виставка “Музей з любові до мистецтва і країни”

Виставка розповідає історію Музею князів Любомирських у Національному інституті ім. Оссолінських. Її створили з нагоди 200-річчя існування музею. Ви дізнаєтеся про бурхливу історію установи та її багатими і надзвичайно різноманітними колекціями.

Місце: Палац Потоцьких “Простір Інноваційних Креацій “Палац”, Шпитальна, 5

Час: 14 вересня, 14:30

Консультації для бізнесу

Це чудова нагода знайти відповіді на запитання щодо розвитку та росту свого бізнесу, дізнатись про нові можливості. Годинна консультація з експертом – безкоштовно для підприємців завдяки грантовій підтримці. Теми консультацій – маркетинг, комунікації, рекрутинг, бізнес-консалтинг, LEAN-принципи, фінансове управління.

Місце: Fabrica, вул. Вірменська 1, м. Івано-Франківськ

Час: 15 вересня, 10:00

Благодійна гра “Що? Де? Коли?”

Благодійна гра для збору коштів на підтримку ЗСУ. Автор запитань та ведучий – Ігор Волобуєв. Вартість участі у грі: 100+ грн. з кожного гравця (мінімум 100 грн з людини, максимум – не обмежений). Кількість гравців в команді – до 6 людей. Кількість команд не обмежена. Підтвердити участь своєї команди ви можете, заповнивши цю форму.

Місце: Палац Потоцьких “Простір Інноваційних Креацій “Палац”, Шпитальна, 5

Час: 17 вересня, 11:00

Львівський фортепіанний секстет (Україна-Польща)

Концерт – до 135-річчя від дня народження Василя Барвінського. Склад секстету: Вікторія Титаренко (скрипка), Марта Семчишин (скрипка), Любов Войтович (альт), Ольга Шутко (віолончель), Іван Лиховид (контрабас), Наталія Ревакович (фортепіано).

У програмі: Василь Барвінський “Варіації до-міно” для фортепіанного секстету, Юліуш Зарембський Фортепіанний квінтет соль-мінор, ор. 34

Місце: Івано-Франківська філармонія ім. Іри Маланюк, вулиця Курбаса, 3

Час: 17 вересня, 17:00

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору