Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Автокредитування: особливості та умови

Мати власне авто зараз – це необхідність, адже воно дає свободу й можливість не залежати від громадського транспорту. Не у кожного є потрібна сума грошей, щоб відразу придбати машину за повну суму. В такому випадку варто скористатися зручною пропозицією та оформити авто в кредит від Банку Львів.

Ця послуга дозволить придбати транспортний засіб відразу й не чекати багато років, доки вийде накопичити потрібну суму. Достатньо вибрати автомобіль, оформити позику й користуватися ним за призначенням, щомісяця вносячи мінімальний платіж. Вже багато власників авто вибрали такий варіант.

Які головні особливості пропозиції

Існує безліч задач, які можна виконувати щодня, маючи власний автомобіль. Це не тільки поїздки на роботу, а й подорожі по країні чи за кордон. Дехто купує машину для гуманітарних потреб, бізнесу, забезпечення потреб власної родини тощо. В будь-якому випадку хороший транспортний засіб коштує недешево, тому на його придбання відразу доведеться витрати велику суму.

Деякі користувачі вважають, що краще оформити споживчий кредит, а потім на ті гроші купити автомобіль, проте це не так. По-перше, тому, що в більшості фінансових установ надають суму тільки до 150 тисяч гривень, її може виявитись недостатньо для придбання машини. Споживчий кредит надається за завищеною відсотковою ставкою, тому витрати за ним виходять більшими, ніж за автокредитом.

За умовами цієї пропозиції автомобіль є заставним майном, тому його не можна продавати, обмінювати чи здійснювати з ним будь-які юридичні дії без попереднього узгодження з банком. Все тому, що він залишається власністю фінансової установи до того часу, доки користувач не погасить наявну заборгованість. Потім обтяження знімають, і далі з авто можна робити все, що завгодно.

Основні умови кредиту на автомобіль

Банк Львів пропонує не чекати слушного моменту, коли вдасться заробити більше й назбирати потрібну суму для придбання авто. Кредит допоможе зробити бажану покупку вже зараз, особливо якщо є вигідна пропозиція за хорошою ціною – варто враховувати, що з часом ціни зростатимуть. Купити можна як новий, так і вживаний автомобіль, усе залежить від бюджету та побажань.

Серед головних переваг варто виділити наступні:

  • кредит надається на термін до 5 років. Погасити його можна й раніше, якщо буде така можливість, при цьому немає пені або штрафу, що підвищує зручність пропозиції;
  • максимальна сума, яку можна отримати за автокредитом – 510 тисяч грн. Цих грошей цілком достатньо, щоб витрачати менше з власної кишені під час купівлі автомобіля;
  • індивідуальне розрахування відсоткової ставки. Вона залежить від загальної суми, вибраного терміну кредитування, першого внеску та інших особливостей. Менеджер встановлює її конкретно для кожного клієнта.

Оформити кредит на автомобіль може громадянин України, якому вже виповнився 21 рік, при цьому він має бути правоздатним і мати можливість повністю відповідати за свої дії. Дуже важливо мати власне джерело стабільного фінансового прибутку.

Джерело: Сайт www.banklviv.com

Нагору