Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Віддали життя за Україну. Прикарпаття втратило трьох захисників

Військові стали на захист української держави та боронили її до останнього подиху.

Інформатор висловлює свої співчуття сім’ям та близьким загиблих.

Віталій Кривошея

Військовий за Калуша народився у 1974 році. Він закінчив школу №6  та здобув фах зварювальника. Також Віталій був на строковій службі у війську. Опісля працював на нафтохімічному виробництві у Калуші.

Військовий мав сім’ю, дочекався першого онука. Віталій з 2914 року став до лав Збройних Сил України та вірно і чесно служив на захисті Батьківщини.

Віталій Кривошея поліг 8 вересня 2023 року. Військовослужбовцю було 49 років. 10 вересня Героя поховали у Калуші, про це повідомив мера міста Андрій Найда.

Василь Вадюк

Молодший сержант 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша помер у Чорних Ославах від важкої недуги.

Військовий народився 16 лютого 1966 року. Чоловік долучився до ЗСУ на початку березня 2022 року. Під чаю бою військовий отримав важку контузію, тому 23 вересня 2022 року повернувся додому. Він переніс декілька операцій. Василь Вадюк помер від важкої недуги у ніч з 6 на 7 вересня. У нього залишилась дружина та двоє дітей.

Героя поховали 9 вересня у рідному селі, про це повідомив староста Чорноославського старостинського округу Петро Жолобчук.

Володимир Кульков

Військовий народився у селі Клубівці 1984 року. Він служив у 42-й ОМБр Збройних Сил України. Загинув на війні.

“Тисменицька міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким Володимира Кулькова. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі”,йдеться у дописі установи.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору