Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Люди думають про машини. Як у Франківську висаджують дерева

Вчора, 14 вересня, на панельній дискусії “Нові виклики для міської інфраструктури” серед іншого обговорили про озеленення в Івано-Франківську. Про висадку дерев розповів заступник директора Департаменту благоустрою Ігор Сенчук.

Повідомляє Інформатор.

“Департамент благоустрою в цьому напрямку працює багато. Ми відповідальні за садіння дерев. Зараз очікується осіння висадка дерев. Упродовж року на всіх наших об’єктах, де ми проводили благоустрій, – тротуари і прибудинкові території, старалися робити додаткові лунки для дерев. Важко йде, особливо у дворах. Постійно є там конфліктні ситуації з мешканцями. Люди передусім думають про свої машини, виступають проти, коли ми забираємо простір для дерева. Ми стараємося пояснювати, що дерева потрібні. Ще одним напрямком нашої діяльності є сквери. За цей рік ми зробили три хороші сквери”, – сказав заступник директора Департаменту благоустрою Ігор Сенчук.

Так, у сквері на Федьковича висадили 45 дерев. Ігор Сенчук також додав, що у місті садять сформовані дерева, з кроною, висотою від 3,5 м, вони товсті і їх важко зламати.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору