Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпаття втратило 5 захисників

Військові захищали Україну у бою з російським окупантом. Вони віддали життя за незалежність та свободу країни.

Розповідає Інформатор.

Михайло Шовковий

Військовий народився у селі Княждвір у 1989 році. Він служив старшим навідником мінометного взводу мінометної батареї морської піхоти.

“Жорстока війна руйнує, залишає кровавий слід, забирає життя. Михайло відстоював не тільки свої права, він боровся за нашу землю, за наше з вами майбутнє. Розділяємо пекучий біль і щиро співчуваємо рідним та близьким загиблого воїна. Світла пам‘ять та слава Герою!” – йдеться у дописі громади.

Анатолій Забава

Військовий служив старшим лейтенантом у 74 батальйоні 102 бригади. Був командиром взводу. Військовослужбовцю виповнилося 59 років.

11 вересня 2023 року в селі Малинівка Запорізької області загинув військовослужбовець з Косова, що на Івано-Франківщині, Анатолій Забава.

“Просимо віддати останню шану загиблому бійцю та зустріти героя з квітами та запаленими свічками”, — йдеться у дописі Косівської громади.

Вадим Жуков 

Військовий народився у Калуші в 1988 році. Він служив на війні стрільцем-снайпером десантно-штурмового батальйону, його призвали січні 2023 року. Він загинув у бою за Україну 7 вересня на Запоріжжі.

“Наша вдячність та шана полеглому нашому Захисникові за незламність, за жертовність. Глибокі співчуття рідним і близьким полеглого Захисника. У скорботі вся Калуська громада. Вічна пам’ять і слава Героєві Вадиму Жукову!” – йдеться у дописі мера Калуша Андрія Найди.

Михайло Войтович

Військовий народився 29 січня 1979 року у Тисмениці. До війни він проживав у селі Ганнусівка Єзупільської територіальної громади. У травні цього року він став на захист нашої держави.

Михайло Войтович загинув 12 вересня 2023 року у Луганській області внаслідок артилерійського обстрілу.

“Наша громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким Героя, який віддав життя за Україну. Нехай Всевишній допоможе пережити біль гіркої втрати!”йдеться у дописі.

Максим Глебов 

Військовий народився 16 листопада 1987 року. Чоловік закінчив Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу. З початку повномасштабного вторгнення РФ воював у Держприкордонслужбі. Військовий загинув 14 вересня.

“Ти був для мене всім! Моє кохання, мій світ, моє життя… а тепер тебе немає. Вічна памʼять тобі, мій Герой”,написала у соцмережах дружина бійця Марина Глебова.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87.

Нагору