Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

“Троє прикарпатців намагались перетнути кордон на Закарпатті” — порушників зупинили прикордонники

Вчора, 15 вересня, військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону зупинили 18 порушників кордону.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Порушити кордон намагались чоловіки призовного віку: четверо закарпатців, троє з Івано-Франківщини, ще троє — з Львівщини, і по двоє з Донецької, Одеської, Полтавської та Дніпропетровської областей.

Усього було припинено 10 спроб незаконного перетину кордону: прикордонні наряди відділів “Яблунівка”, “Ділове” та “Тячів” припинили 9 спроб порушення держрубежу з Румунією, а прикордонники відділу “Вилок” — одну спробу порушення кордону з Угорщиною.

Стосовно затриманих склали протоколи про адмінправопорушення, що передбачене ст. 204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”.

Окрім того, два жителі Донеччини планували перетнути кордон шляхом перепливання Тиси. На обраному маршруті втікачам довелось долати загороджувальний паркан. Чоловіки, перерізавши колючий дріт, зробили пролаз та продовжили рух до річки, де на них вже чекав прикордонний наряд.

Тепер на чоловіків, окрім адміністративного покарання за спробу незаконного порушення кордону, чекає ще й кримінальне — за умисне знищення або пошкодження чужого майна.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору