Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Львівщині працівник ТЦК жорстоко побив чоловіка та погрожував пістолетом | ВІДЕО

У соцмережі потрапило відео на якому чоловіка б’є співробітник ТЦК. Постраждалого незаконно утримують 6 добу, жорстоко побили до крові та погрожували його “закопати так, що ніхто не знайде”. 

Розповідає Інформатор.

Люди у коментарях дуже шоковані від побаченого у відео. Його надіслав сам потерпілий новинному ресурсу “Український простір”.

У відео видно, як співробітник ТЦК жорстоко б’є ногами та руками чоловіка на ліжку. Військовий тримає в руках пістолет та погрожує вбити. Далі цитуємо з відео (нецензурну лексику замінюємо на “…”):

“Ти не людина, с..а. У багажник, поїхали. Закопаю, на..й, ніхто тебе не знайде і шукати не буде. Ти що, с..а, маєш сумніви? Навіть поліція, яка приїде, шукати не буде”, – це дослівні репліки працівника ТЦК, який знущався над чоловіком.

Переглянути відео можна за посиланням у нашому телеграмі. Попереджаємо, що воно містить сцени фізичного та морального насилля.

Постраждалий чоловік відправив у медіа відео, як над ним знущаються та розповідь про себе. Він харків’янин, якого, з його слів, насильно утримують 6 день у Самборі, Львівщина:

“Багато казати не можу. Забрали телефон, де є багато відео. Я потім все надам. Допоможіть, будь ласка. Свідчення того, що я тут був моя кров. Ось вона. Мене сьогодні побили, пістолетом махали”.

Причина конфлікту не відома.

Що буде далі?

На відео видно, що фізичне та моральне насилля чинить один конкретний військовий, але в кімнаті знаходяться ще двоє, які очевидно підтримують дії “колеги”, адже не намагаються його зупинити.

Керівництво цього ТЦК вже публічно відреагувало на відео та звинувачення. Вони написали:

“На відео видно частину події, тож, що саме відбулося в даній ситуації і що передувало діям військовослужбовців з’ясовується. На час службової перевірки дані військовослужбовці відстороненні від виконання обовʼязків до зʼясування усіх обставин. Керівництвом Львівського обласного ТЦК та СП призначено службову перевірку”.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору