Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Прикарпатті попрощалися з нардепом Андрієм Іванчуком (фоторепортаж)

На Прикарптті попрощалися з нардепом Андрієм Іванчуком (фоторепортаж)

Сьогодні, 27 вересня, відбулося прощання з народним депутатом 7-го, 8-го, 9-го скликань Андрієм Іванчуком. Його проводжалли в останню путь в Коломиї.

Розповідає Інформатор, покликаючись на Інформатор Коломия.

На церемонію до Коломиї  приїхали нардепи, голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук та близькі друзі – політики, як Арсеній Яценюк. Поховали Андрія Іванчука на Монастирку, давньому кладовищі Коломиї. Воно знаходиться біля церкви Благовіщення Пречистої Діви Марії.

Після відправи у соборі усі присутні могли попрощатися з Андрієм Іванчуком. Згодом процесія рушила до площі Відродження, міської ратуші і зробила зупинку біля церкви Архистратига Михаїла. Також кортеж відправився проспектом Грушевського і вулицею Карпатською до найдавнішої святині Коломиї.

Андрій Іванчук народився 16 червня 1973 року в Івано-Франківську. Він закінчив середню школу ім. Василя Стефаника в Коломиї. Пізніше вступив до Чернівецького державного університету ім. Ю. Федьковича на юридичний факультет. Закінчивши його у 1996 році, чоловік здобув спеціальність – «Правознавство».

Його обрали нардепом 9-го скликання у 88-му виборчому округу, у склад якого входить Коломийщина. Він був самовисуванцем.

Чоловік раптово помер вранці 25 вересня. За попередніми даними, причиною смерті став відірваний тромб.

Вічна пам’ять!

Відео з прощальної процесії залишаємо нижче:

Також Інформатор додає світлини з церемонії прощання.

Читайте також: В Івано-Франківську з пожежі витягнули тіла двох людей

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору