Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

На Прикарпатті відкрили Дія.Центр

На Прикарпатті відкрили Дія.Центр

В Івано-Франківській області запрацював центр Дії. Мешканці однієї з територіальних громад області зможуть отримати 254 державні послуги, що охоплюють майже всі сфери життя.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.

Відкрили такий центр в Кутській ТГ. Його основне завдання – забезпечити максимальню доступність та зручність отримання державних послуг для понад 16 000 жителів Курської тергромади та внутрішньо переміщених людей.

Також вхід до приміщення промарковано контрастним кольором та обладнано пандусом з поручнями. Графік роботи надрукований й шрифтом Брайля.

В будівлі зробили дві санітарні кімнати, одна з яких є інклюзивною.

Заступник голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації CDTO Богдан Футерко додав, що відкриття цього центру в Кутській ТГ – є наблженням громадян до отримання державних та місцевих послуг.

Реалізація проєкту з відкриття Дія.Центру Кутської громади відбулася в межах розподілу державної субвенції на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг, що координувалася Міністерством цифрової трансформації України. Також залучили й міжнародну підтримку програми ПРООН в Україні та ІТ- компанії EPAM.

Читайте також: Прикарпаття отримає новітнє обладнання для лікування раку: подробиці.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору