Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Вибухи, аварії та пожежі у Франківську. Що ви читали у вересні?

alt="Вибухи, аварії та пожежі у Франківську. Що ви читали у вересні?"

Минув ще один наш прекрасний місяць разом з вами. У цей період нашій аудиторії найцікавіші були екстрені новини про надзвичайні події.

Розповідає Інформатор.

Топ-10 статтей вересня:

1. На Прикарпатті зіткнулися автівка і мотоцикл – потерпілий в лікарні

У селі Саджавка сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Біля клубу зіткнулися “Фольсваген Джета” та мотоцикл “БМВ”. Водій авто здійснював маневр розвороту та зіштовхнувся із мотоциклом, який рухався навпроти по головній дорозі.

Водія мотоцикла госпіталізували до лікарні. У нього забій грудної клітки зліва та перелом ребер зліва. Водій був тверезим.

2. Трагічна ДТП на Прикарпатті: авто перекинулось і водій загинув на місці

На ділянці автошляху Яблунів – Делятин 20-річний водій автомобіля “Geely Maple” потрапив в аварію. Він рухався в напрямку селища Яблунів, Косівського району, на прямій ділянці.

Водій не обрав безпечної швидкості руху, тому не впорався з керуванням. Він виїхав за межі проїзної частини дороги, де автомобіль перекинувся. Чоловік загинув на місці.

3. У Франківську сталася масштабна ДТП – є потерпілі

На дорозі зіштовхнулися п’ять машин – “Toyota RAV4″, ” Mercedes”, “Шкода”, “Форд”, “ВАЗ”. На місце відразу приїхала швидка медична допомога. В автівок суттєві механічні пошкодження. На місці постраждали 3 людей.

4. Голий чоловік бігав біля ліцею у Франківську

2 вересня цього чоловіка помітили перехожі. Франківець приїхав на велосипеді до ліцею номер 15. Він почав роздягатись. Повністью скинувши одяг, як “Адам”, сів на велосипед та поїхав.

Згодом франківець повернувся за одягом та втік.

5. На Косівщині горіли житловий будинок і покрівля старого складу

3 вересня загорівся житловий будинок в селі Шешори, а 4 вересня о 00:07 повідомили про пожежу старого складського приміщення в селі Смодна. Пожежники загасили вогонь. Постраждалих немає.

6. В Івано-Франківську горів ігровий майданчик

3 вересня загорівся ігровий майданчик, розташований на вулиці Івана Павла ІІ, неподалік ліцею № 22. Пожежники загасили вогонь. Як повідомили у пресслужбі ДСНС, там виникла пожежа старого дивану на території. Плаща загорання склала 2 м². Потерпілих нема.

7. Зарплата до 80 тис. грн. Кого шукають роботодавці у Франківську

Станом на 4 вересня у місті пропонували роботу водіям, кухарам, службовцям, вантажникам та іншим спеціалістам. Зарплатня була доступна від 7 000 до 80 000 гривень.

8. У Франківську побилися люди: розбороняли поліцейські (ВІДЕО)

Увечері 22 вересня на вулиці Курбаса почали битися люди. Бійка відбувалася навпроти гостей бару. Відео цього “дійства” опублікував фотограф Ростислав Шпук. Його ви зможете подивитися за посиланням на нашому Telegram-каналі.

Поліція вже відреагувала: “Поліція припинила бійку у центрі Івано-Франківська Найбільш активних учасників доставили до управління поліції”.

9. 6, а не 4: на Франківщині будуть інші графіки погодинних вимкнень

З 1 жовтня на Прикарпатті почнуть діяти оновлені графіки погодинних вимкнень. Енергетики кажуть, що графіки будуть застосовані лише за потреби.

Загалом буде шість черг. Поділ на них дозволяє точніше підібрати групу до величини обмежень (у разі введення такої НЕК “Укренерго”).

10. Вранці на Івано-Франківщині було чутно вибух. Що сталося?

Сьогоднішній ранок розпочався з повітряної тривоги. Над територією Івано-Франківської області спрацювала система протиповітряної оборони.

“Атака завершилася вранці. В Івано-Франківській області ще була крилата ракета. Там по ній відпрацьовували засоби протиповітряної оборони. Зараз очікуємо оприлюднення результатів по усіх областях”, — повідомив Юрій Ігнат.

Дякуємо, що читаєте нас!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору