Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ярмарок на такмед для ЗСУ в Івано-Франківську: скільки вдалося зібрати коштів?

Ярмарок на такмед для ЗСУ в Івано-Франківську: скільки вдалося зібрати коштів?

Цієї неділі, 1 жовтня, в Івано-Франківську проходив ярмарок, на якому збирали кошти для допомоги ЗСУ. Основна ціль – придбати такмед для воїнів. 

Розповідає Інформатор.

Понад 30 майстрів долучилося до збору коштів. Вони продавали свої вироби й 20% від продажу переказували на рахунок ярмарку. Крім того, проводилися майстер-класи для дорослих та дітей, художник-графік Нікіта Тітов проводив автограф-сесію, актори різних театрів міста дарували перехожим усмішку на обличчі та нагадували про донати.

Наповненою була й концертна програма: вдень виступали сольні вокалісти та починаючі співаки, згодом на сцені з’явилися моделі в автентичному одязі від одного з українських брендів. Завершували ярмарок кавер-гурти та хедлайнер концерту – Сергій Лазановський.

Завдяки небайдужим людям, вдалося зібрати 81 539 грн.

Волонтерка ГО “Громадська ініціатива Галичини” та співорганізаторка ярмарку Галя Тягур розповіла, що команда була приємно вражена сумою:

“Ми думали, що зберемо половину. Але сталося набагато краще. Тепер чекаємо наступного ярмарку. Такмед потрібен весь час. Тому ми банки не закриваємо, збори не припиняємо. Дуже дякуємо майстрам, які долучилися. Дякуємо людям, які задонатили”.

Також Галя поділилася, що плануються нові ярмарки. Наразі організатори вигадують нові способи, аби залучати людей до зборів коштів для допомоги ЗСУ.

Інформатор проводив прямий ефір з події. Лишаємо посилання на нього.

Читайте також: Сезон грибів на франківському ринку: які продають і скільки коштують.

Фото – Ігор Холодов.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору