Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську стартує баскетбольна Суперліга: чи готова “Говерла” до сезону

Цими вихідними у Франківську проходитиме новий сезон української баскетбольної СУПЕРЛІГИ. Розпочнуться змагання 6 жовтня й триватимуть до 8 жовтня включно. Чи готова “Говерла” до цьогорічного сезону та які прогнози дають тренери нашій комаді?

Відповідь знає Інформатор.

Цього року у Суперлізі братимуть участь 11 команд з різних областей країни. До плей-офу потраплять лише 8 з них. Як зазначає асистент головного тренера БК “Говерла” Віктор Богра, таку ціль мають перед собою й наші хлопці:

“Команда готова, налаштована грати в кожній грі на перемогу. Фізичний стан хлопців наразі на хорошому рівні. Ми потужно готувалися до цього сезону. Хочемо перемагати в кожній грі. Наші головні суперники – БК “Київ-Баскет”, БК “Дніпро”, БК “Будівельник” та БК “Рівне”.

Помічник тренера також додав, що команди-суперники підсилилися легіонерами. Говерла ж гратиме лише українцями, однак має декілька нових гравців: Ілля Кабацюру,  Павла Горобченка та Євгена Жулавського.

Травмованих в команді нема. Всі 12 гравців готуються, – підкреслив Віктор.

Сергій Старцев – капітан команди БК “Говерла”.

“Підготовка була дуже гарною цьогоріч. Ми рано почали й у серпні вже тренувалися. Ближче до сезону почалися контрольні ігри, які ми достойно відіграли. Додалося кілька нових людей, що зробило нас трохи впевненішими”

Капітан команди хоче гідно представити БК “Говерла” на першій грі з суперниками з БК “Київ-Баскет”. Каже, що як турнір почнеш, так і буде:

“На рахунок нових гравців, то ті, хто грає раніше прийшли в команду – почувають себе впевнено. Один учасник прийшов останнім, він ще вливається, але працює.”

Сергій каже, що готовий поступитися лідерством на турнірі серед гравців, аби команда краще себе показала.

Цього року фанати матчів зможуть спостерігати за грою онлайн. Сергій відзначає, що дуже не вистачає вболівальників наживо, але вірить в те, що скоро це зміниться.

Наша “Говерла” просить всіх вболівальників вірити в команду й зробить все, аби одержати перемогу в Суперлізі.

Читайте також: У центрі Франківська перекриють дороги через марафон. Коли і які?

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору