Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Дизайнерські меблі від 4LOFT: новий стиль вашого життя

4LOFT

Дизайнерські меблі в стриманому стилі лофт, це предмети декору, які привертають увагу своєю оригінальністю, неординарністю виготовлення та навіть багатофункціональністю. У магазині 4LOFT ви знайдете ліжка та дивани саме під ваш дизайнерський інтер’єр.


Магазин дизайнерських меблів 4LOFT унікальний бренд, який є символом якості та досконалості. Моделі колекції 4LOFT створюються з найкращих матеріалів на власному виробництві, це дозволяє створити практичні меблі з витонченим дизайном. Під час створення меблів менеджери врахують всі ваші побажання та супроводять від вибору моделі до доставки її до вашого дому.


Ліжка
З ліжками від 4LOFT ваша спальня перетвориться у місце спокою та гармонії, ви будете насолоджуватися комфортом, якісним сном та приємними моментами відпочинку кожного дня.


Кожне ліжко від бренду 4LOFT – це унікальний елемент декору з широким функціоналом. Це ліжка з підйомними механізмами, які дозволяють зберігати необхідні речі або білизну в спеціальній ніші. Матеріали з яких виготовляються ліжка надзвичайно якісні та зносостійкі тому компанія впевнена у своїх виробах та дає гарантію 36 місяців.


Це не лише стильний елемент декору вашої спальні, а й дуже функціональна модель ліжка. Воно оснащене підйомним механізмом, що дозволяє зберігати необхідні речі або білизну в спеціальній ніші. Таким чином, ліжко “Double” забезпечує максимально ефективне використання простору вашої спальні та зручне зберігання всіх необхідних речей поряд з вами. Тож, ви отримуєте як комфортний відпочинок, так і зручне зберігання речей в одному ліжку!

4LOFT

Дивани

 Це витончені та розкішні модель, які стануть справжньою прикрасою вашої вітальні. Кожен диван зроблений з використанням високоякісних матеріалів, що забезпечують максимальний комфорт під час відпочинку.


Кожна модель унікальна та має свій функціонал, наприклад диван “4Soft” завдяки механізму трансформації Тік Так, можете швидко та легко перетворитися в зручне спальне місце. Диван “Eloe”, має можливість пересування пуфа та модулів, що дозволяє змінювати його конфігурацію залежно від вашої потреби. Диван “POSH” завдяки своєму розміру, забезпечить велику площу для комфортного розташування всієї вашої родини або гостей. А його головна особливість – він з легкістю перетворюється у комфортне спальне місце для вашого сну або для гостей.


Дивани від 4LOFT- це витвір мистецтва, який дозволить вам отримати візуальне задоволення та комфорт у вашій оселі.

Диван 4LOFT Також бренд виготовляє матраци, які забезпечать вам якісний сон упродовж довгого часу, адже виготовлені ці матраци з урахуванням анатомічних та ортопедичних функцій організму, таким чином створюють правильні умови для сну та витримують до 160 кг.


Бренд 4LOFT хвалиться надзвичайним сервісом високого рівня. Завдяки створенню власної логістичної мережі компанія змогла впровадити безкоштовну доставку на всю продукцію у будь-який куточок України. А гарантія на унікальні меблі складає 36 місяців.


Будьте в тренді та створіть унікальний стиль з меблями від бренду 4LOFT.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Потрібна реклама? Звертайтеся за номером: +380969896087

Нагору