Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Загинули за Україну. Прикарпаття втратило сімох героїв

Боронили українську землю. Прикарпаття втратило шістьох воїнів

На російсько-українській війні загинули прикарпатці Віктор Стринжа, Віталій Фединяк, Андрій Кавінський, Михайло Ковальчук, Андрій Данилюк, Ігор Шевчук, Ігор Татарин.

Інформатор висловлює співчуття рідним та близьких воїнів.

Віктор Стринжа

Народився у 1968 році, жив у селі Старий Мартинів. Загинув 16 жовтня під час ворожого обстрілу на Запорізькому напрямку.

“Віктор був до останнього подиху відданим військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність”, – сумують у громаді.

Віталій Фединяк

Народився 12 березня 1989 року. Жив у селі Княжолука на Калущині. Був старшим навідником 3 відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки 79 окремої десантно-штурмової бригади. Загинув 10 жовтня біля Мар’їнки Донецької області.

Андрій Кавінський

Служив старшим стрільцем-оператором 1 штурмового відділення десантно-штурмового взводу. Загинув 14 жовтня на Херсонщині. Йому було лише 45 років.

“Висловлюємо співчуття родині полеглого бійця. Це важка, непоправна втрата для усіх нас. Низько схиляємо голови у скорботі та молитві. Низький уклін та вдячність воїну за жертовність в ім’я нашої держави та українського народу”, – написав міський голова Калуша Андрій Найда.

Михайло Ковальчук

Жив у селі Ганнусівка Єзупільської територіальної громади. Загинув 15 жовтня на Луганщині.

“Низько схиляємо голову в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Героя та висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким Воїна, який героїчно боронив нашу землю. Нехай Господь допоможе пережити біль непоправної втрати!”,сумують у громаді.

Андрій Данилюк

Народився 3 листопада 1981 року. Мешкав в Івано-Франківській ТГ. Загинув 12 жовтня 2023 року.

17 жовтня героя поховали на кладовищі села Черніїв.

Микола Белей

Народився 21 травня 1986 у селі Нові Скоморохи Більшівцівської громади. Служив у 65 окремій механізованій бригаді. Загинув 10 жовтня 2023 року поблизу Гуляйполя від кулі снайпера.

17 жовтня Новоскоморохівський округ Більшівцівської ТГ порощався з героєм.

Ігор Шевчук

Мешкав в Івано-Франківську. Пішов захищати Україну у 2014 році. Нагороджений почесною відзнакою “За оборону Маріуполя” та “Золотим хрестом”.

Загинув 11 жовтня 2023 року в Запорізькій області. 17 жовтня з воїном попрощалися. Його поховали на кладовищі Опришівців. Ігорю було 31 рік.

Ігор Татарин

Народився 1998 року. Жив у селі Остриня Тлумацької громади. Навчався у місцевій школі та Івано-Франківському професійному ліцеї автомобільного транспорту і будівництва. У 2021 році він став військовим.

Загинув 11 жовтня 2023 року внаслідок обстрілу на Харківщині.

Вічна пам’ять героям.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору