Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Івано-Франківська міська рада планує віддати на приватизацію три приміщення

На розгляд чергового засідання Івано-Франківської міської ради винесено ряд рішень про приватизацію об’єктів комунальної власності. Один об’єкт виставлять на аукціон, а решту планують продати приватним фірмам.

Повідомляє Інформатор.

Івано-Франківський міський виконавчий комітет пропонує включити в перелік об’єктів, які підлягають приватизації 3 нежитлові приміщення, які перебувають зараз у власності міста.

Приміщення площею 48,2 м², яке розташоване в селі Черніїв на вулиці Грушевського, 21, планують приватизувати через продаж на аукціоні.

Інші два об’єкти комунального майна продають приватним структурам.

Приміщення складу загальною площею 36,5 м² на вулиця Північний бульвар, 2Г місто оцінило в 379 тисяч 332 гривень. Згідно проекту рішення, його викупить ТОВ “Панорама Плюс”. Директор фірми – місцевий підприємець Іван Пуйда.

А нежитлове приміщення загальною площею 233 м² на вулиці Військовій, 1 приватизує шляхом викупу ТОВ “Львівспецбудконтракт” за ціною 2 мільйони 901 тисяча 840 гривень. ТОВ “Львівспецбудконтракт” зареєстроване за цією ж адресою, що і майно, яке підлягає приватизації – вулиця Військова, 1. Директором фірми є Михайло Балагура.

Головне фото ілюстративне. 

Максим Круть

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору