Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У громадському транспорті Івано-Франківська встановили 129 кнопок тривоги

Громадський транспорт

Громадський транспорт КП “Електроавтотранс” обладнали тривожними кнопками, а це – 129 автобусів та тролейбусів, які курсують містом. 

Пише Інформатор.

“Кнопка термінового виклику поліції – це соціальний проєкт Департаменту поліції охорони, спрямований на профілактику правопорушень та гарантування безпеки громадянам на всій території України”,  – повідомляє Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Обладнання, яке встановлене в громадському транспорті, дозволить за допомогою GPS-трекера відстежується місце знаходження даного автобуса і на місце події негайно спрямовується наряд поліції охорони. Скористатися тривожною кнопкою може не тільки водій, але й пасажири, які потребують допомоги.

“У разі непередбачуваної ситуації, яка виникла під час руху, або ж на зупинках автотранспорту, водій зможе скористатися тривожною кнопкою натиснувши на неї, щоб сповістити правоохоронні органи”, – розповідає начальник УПО Івано-Франківської області полковник поліції Михайло Чорнописький.

В Івано-Франківську вже встановлені стаціонарні кнопки “Термінового виклику поліції” у громадських місцях, де збирається велика кількість людей. Такими місцями є супермаркети, аптеки, лікувальні та навчальні заклади, банки та автозаправні станції. Знайти кнопку термінового виклику можна за  спеціальними табличками.

Читайте також: На Прикарпатті місцева фірма реконструює лікарню за понад 470 млн грн

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору