Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Близько половини франківських ліцеїв без тепла

Близько половини франківських шкіл без тепла

18 жовтня в Івано-Франківську стартував опалювальний сезон. Чи теплом у франківських оселях?

Повідомляє Інформатор.

Про ситуацію з котельнями розповів міський голова Руслан Марцінків.

“Учора ми запустили багато котелень, але ще котельні запускаються, бо виявилися проблеми. У нас працювало сім котелень. Це в основному медичні заклади. Де є проблемні питання? У котельні на вулиці Дорошенка вийшов з ладу газовий лічильник. Думаю, до кінця дня запустимо і подамо тепло у будинки мікрорайонів БАМ і Городок. Традиційно дещо пізніше включається котельня на Індустріальній. Це колишній район СТЕКу. Я очікую, що сьогодні або завтра зранку вона запрацює”, – розповів міський голова.

У декількох котельнях є пориви: Північний Бульвар, 2, Бельведерська, 61, Шевченка, 34а. У котельні на Хриплинській, 11 вирішують проблеми з газопроводом. Декілька котелень будуть запускати завтра – котельні в селах, на Мазепи, 142а, Чорновола, 130д.

А щодо ситуації в школах – близько 50% шкіл наразі з теплом – там, де працюють централізовані котельні. Так, холодно у ліцеях імені Шухевича та Пулюя. Більше 50% дитсадків також з опаленням.

Міський голова резюмував, всі будуть з теплом, питання тільки коли.

Якщо виникають проблеми з теплом, слід звертатися в оперативну службу реагування 1580 за номерами 0500101580, 0670101580.

А на Службу оперативного реагування надходять скарги на відсутність тепла. Зокрема, на вулицях Військових Ветеранів, Хоткевича, Пасічній, Довженка, Галицькій.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору