Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Через змагання у Франківську комунальний транспорт курсуватиме зі змінами | маршрути

Ще місяць курсуватимуть автобуси до дач | графіки

21 жовтня в Івано-Франківську пройде чемпіонат України зі спортивної ходьби на 20 км серед дорослих та молоді. Рух транспорту обмежать. Автобуси і тролейбуси куруватимуть зі змінами з 7 до 16 год. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на КП “Електроавтотранс”.

На тролейбусному маршруті №2 буде курсувати три тролейбуси за схемою: вокзал, вулиця Залізнична, Незалежності і далі по маршруту.

На маршруті №7 буде також три одиниці, схема: Каскад, Івасюка, Незалежності, Шухевичів, Бандери і далі по маршруту.

Тролейбусні маршрути №6 з “Радіозаводу”, №3 з ОКЛ, №8 з АС-3 в цей період часу курсують тільки до вокзалу.

Автобус №23 курсуватиме з села Микитинці: Незалежності – Шухевичів – Бандери – Української Перемоги (Сахарова) – Коновальця – Січових Стрільців і далі по маршруту. У зворотному напрямку: Дністровська – Мулика (Гаркуші) – Залізнична – Незалежності і далі по маршруту.

Автобус № 40 їхатиме з “Каскаду”: вокзал – Залізнична – Шухевичів – Бандери – Української Перемоги (Сахарова) – Чорновола і далі по маршруту до АС3. У зворотному напрямку без змін.

Автобус №41 курсуватиме з “Каскаду”: вокзал – Залізнична – Шухевичів – Бандери – Української Перемоги (Сахарова) – Коновальця. Зворотно з вул. Коновальця на вул. Української Перемоги (Сахарова) – Бандери – Шухевичів – Залізнична – вокзал і далі по маршруту.

Автобус №45 та 49 їхатиме від АС-4: Незалежності – Шухевичів – Бандери – Української Перемоги (Сахарова) – Коновальця – Січових Стрільців і далі по маршруту. У зворотному напрямку – Дністровська – Мулика(Гаркуші) – Залізнична – Незалежності і далі по маршруту.

Автобус № 50 курсуватиме з села Підпечер: Незалежності – Шухевичів – Бандери – Української Перемоги (Сахарова) – Коновальця – Січових Стрільців і далі по маршруту. У зворотному напрямку: Дністровська – Мулика (Гаркуші) – Залізнична – Незалежності і далі по маршруту.

Автобус № 51 та 52 курсуватиме від АС4: Незалежності – Залізнична – Мулика (Гаркуші). У зворотному напрямку- Вовчинецька – Вокзал – Залізнична – Незалежності і далі по маршруту.

Автобус № 53 та 54 – у напрямку з Хоткевича курсують: вокзал – Залізнична – Шухевичів – Бандери – Української Перемоги (Сахарова) – Чорновола і далі по маршруту. У зворотному напрямку без змін.

Автобус № 55 – в напрямку з АС2: вокзал – Залізнична – Шухевичів – Бандери – Української Перемоги (Сахарова) – Чорновола-Гординського. У зворотному напрямку без змін.

Автобуси № 47, 58, 59, 61 курсують у напрямку центру міста: Коновальця – Української Перемоги (Сахарова). Кінцева – спортивний комплекс “Колос”.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору