Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Для Івано-Франківського сервісного центру МВС закупили дві машини: на механіці та автоматі

Для Івано-Франківського сервісного центру закупили дві машини: на механіці та автоматі

У франківському сервісному центрі МВС кандидати на отримання водійських посвідчень зможуть складати практичний іспит на автомобілях з автоматичною та механічною коробкою передач. Вартість авто понад 1,5 млн гривень. 

Повідомляє Інформатор.

Щоб підготувати  машини для проведення іспиту, в них мають встановити додаткові педалі та дзеркала.

“Обладнання придбаних транспортних засобів триває і завершиться ближчим часом. Додамо камери, щоб засвідчити, що екзаменатор ніяк не допомагав і не впливав на результати іспиту”, – зазначив у коментарі “Галці” заступник начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС Олег Шпек.

Адміністратор Івано-Франківського сервісного центру МВС Володимир Кучар додав, що поява машини на “автоматі”  суттєво спростить процедуру отримання водійських посвідчень для мешканців області, а особливо для ВПО.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків в ефірі програми “Запитай у влади” розповів, що всі адміністративні послуги сервісного центру йдуть до місцевого бюджету.

“Цього року ми вже отримали 8,5 млн гривень зборів зі сервісного центру. До кінця року залишилось ще декілька місяців, і я думаю що ця цифра буде в порядку 10 млн гривень, які ми отримали від сервісного центру. Саме в міський бюджет буде дохід в порядку 10 млн гривень”, – зазначив міський голова.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору