Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Мости на Пасічну, дитсадок на Каскаді. Яка доля цих об’єктів, розповів міський голова

Сьогодні, 20 жовтня, на сесії Івано-Франківської міської ради звітував міський голова Руслан Марцінків. Йому задали питання щодо ремонту мостів на Пасічну і будівництва дитсадка на Каскаді. 

Повідомляє Інформатор.

На запитання, коли буде новий міст на Пасічну міський голова відповів:

“Є багато охочих перешкодити цьому проєкту, але, не зважаючи на це, ми будуємо розв’язку і побудуємо міст. Без грошей нам бетон і метал не хоче відгружати”. 

18 жовтня перша заступниця міського голови Вікторія Сусаніна повідомляла, що роботи на об’єкті  моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв’язки в районі вулиці Хіміків-Надрічна тривають. Там підрядник виконує роботи по влаштуванню арматурних каркасів на опорі з’їзду з моста, а також продовжуються роботи по армуванню монолітної плити заїзду на міст.

А щодо пішохідного мосту, мер вказав, що цей міст будувався господарським методом ІФТУНГ. Міст підлягає ремонту, і для його відновлення будуть готувати проєкт.

Щодо дитсадка на Каскаді, то наразі змінюють проєкт і його спрощують. Проєкт був включений у “Велике будівництво”, а від початку повномасштабного вторгнення пріоритети змінилися і капітальні ремонти не проводять.

“Завдання стоїть його накрити, щоб він не руйнувався”, – резюмував голова.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору