Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Реконструкцію перехрестя Довга – Берегова планують завершити до кінця року

Реконструкцію перехрестя Довга - Берегова планують завершити до кінця року

До кінця року в Івано-Франківську планують завершити ремонт вулиці Берегової та реконструкцію перехрестя Довга-Берегова-Північний Бульвар з облаштуванням кільцевої розв’язки.

Повідомляє Інформатор.

По вулиці Береговій відновлять рух автомобільного транспорту уже з листопада. Про це повідомив заступник міського голови, директор Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Михайло Смушак.

“Нашим завданням до кінця року є пустити рух по вулиці Береговій та по кільцю на перехресті з Довгою та Північним Бульваром. В кінці цього тижня – на початку наступного ми заасфальтуємо нижнім шаром вулицю Берегову і відкриємо її для руху автомобільного транспорту. А далі будемо формувати повністю кільце і до кінця року плануємо завершити роботи”, – говорить Михайло Смушак.

Заступник міського голови наголошує, що це масштабний, комплексний проєкт реконструкції. Паралельно з новим асфальтним покриттям, тут оновили усі комунікації – нова дощова каналізація, водопровід, газова та електромережа. Тут буде також нове вуличне освітлення.

“Зараз також робимо тротуари з усіх сторін майбутнього перехрестя. Я сподіваюся, ми його швидко завершимо”, – каже заступник міського голови, директор Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Михайло Смушак.

Максим Круть

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору