Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Як в Івано-Франківську відбувся благодійний концерт “Солов’їною Fest”

Соловїною фест

Вчора, 22 жовтня, на Вічевому майдані провели благодійний концерт на підтримку штурмового полку «Сафарі» департаменту поліції особливого призначення, збирали на медичні евакуаційні ноші та mavic 3.

Розповідає Інформатор.

Організаторка фестивалю співачка SANNA розповіла, як саме почалася історія фестивалю. Це сталося із написання пісні “Співаю солов’їною”. Це був дебютний виступ артистів, які живуть та творять в нашому місті.

На фестиваль музичну культуру українську представляли, співачка SANNA, Сестри Бабіїв та TAYNA.

Провели й благодійний аукціон, лотами виступили унікальні військові трофеї, розписані талановитою художницею. Аукціон провів відомий актор фільму “Довбуш” Олексій Гнатковський.

Гнатковький

Підняли й мовне питання, де поспілкувалися з людьми, які все життя розмовляли мовою окупанта та перейшли на рідну українську мову. Вони зазначають, що перехід на рідну мову, це обов’язковий процес. Адже історія, культура та мова є головним аспектом країно творення. Тому московські окупанти намагаються це знищити – слухаючи пісні мовою агресора, ми дозволяємо, щоб на нас летіли ракети та гинули люди.

Соловїною фест

Під час виступу глядачі насолодитися виступами співаків та зробити гарну справу, задонатити на полк “Сафарі”.

Фестиваль “Солов’їною Fest” хочуть продовжити та провести в різних містах України. Не забуваймо донатити та допомагати нашим військовим.

Читайте також: Коломияни вийшли на мирний протест: вимагають не витрачати мільйони на бруківку

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору