Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Корупційні схеми в Дніпровському БУВР | СБУ затримала посадовців

Корупційні схеми в Дніпровському БУВР | СБУ затримала посадовців

Служба Безпеки України викрила посадовців Дністровського басейнового управління водних ресурсів Державного агентства водних ресурсів України на систематичних корупційних оборудках.

Повідомляє Інформатор.

Корупційна схема функціонувала за підтримки начальника та головного механіка одного з відділів цього управління в Івано-Франківську. Чиновники використовуючи службове становище, за хабарі передавали в користування місцевим підприємцям спецтехніку управління – екскаватори, бульдозери, трактори, автокрани, самоскиди.

Служба безпеки встановила, що за рік посадовці не уклали жодного договору від імені організації, а гроші за послуги користування державного майна привласнювали.

Корупціонерів розкрили під час вимагання хабаря в сумі 150 тис. гривень від мешканця міста за надання в користування спецтехніки. Фігурантів затримали в порядку ст. 208 КПК України під час одержання ними чергової частини коштів.

Під час обшуків в посадовців правоохоронці забрали документи та чорнові записи з доказами протиправної діяльності, 79 тис. гривень, телефони, комп’ютерну техніку.

На службовців очікує позбавлення волі від 5 до 10 років з конфіскацією майна. Суд обрав фігурантам запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Читайте також: Прикарпатець, який побив і намагався відібрати сумку в жінки, проведе сім років у тюрмі

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору