Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Переправляли ухилянтів за кордон. На Прикарпатті судитимуть трьох зловмисників

Переправляли ухилянтів за кордон. На Прикарпатті судитимуть трьох зловмисників

Прикарпатські поліцейські завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо злочинної групи, яка займалась переправленням чоловіків за кордон.

Повідомляє Інформатор покликаючись на поліцію області.

До складу групи входило 3 людей. Слідчі встановили, що 45-річний чоловік, мешканець Чернівецької області створив групу, до складу якої залучив двох чоловіків, їм 35 та 31 рік. Це мешканці Тлумацької ТГ.

Фігуранти вносили щодо військовозобов’язаних неправдиві дані в інформаційну систему “Шлях”. Чоловіки виїжджали за кордон як водії-перевізники. Це дозволяло ухилянтам безперешкодно перетинати державний кордон. Така “послуга” коштувала 5000 доларів.

Правоохоронці затримали зловмисників “на гарячому” під час чергової спроби перетину кордону поблизу прикордонного пункту Порубне, що в Чернівецькій області. Останні пробували втекти.

Одного чоловіка затримали одразу, а невдовзі поліцейські затримали й двох інших. Усім трьом зловмисникам слідчі повідомили про підозри у вчиненні ними, в складі організованої злочинної групи, злочинів, що передбачених ч. 3 ст. 332 КК України, їм загрожує позбавлення волі строком від 7 до 9 років.

Читайте також: Мобілізацію на окупованій Херсонщині здійснювали лікарі

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, InstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору