Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Світловідбивачі: найпростіші речі, які рятують життя

Світловідбивачі: найпростіші речі, які рятують життя

Осінь, погана погода, світовий день стає коротшим, а ніч довшою. Як наслідок – недостатнє освітлення проїжджих частин. Аби вберегти себе та оточуючих від сумних подій, потрібно використовувати світловідбивачі, флікери, жилети.

Інформатор дізнався, де в Івано-Франківську можна придбати світловідбивачі та яка їх ціна.

Аксесуари для безпечного пересування в темну пору доби можна придбати в багатьох супермаркетах міста, мережах магазинів товарів для дому та повсякденного попиту, автомагазинах, АЗС та точках, які спеціалізуються на продажі аксесуарів. Загалом знайти світловідбивач не складно, а асортимент здивує навіть найвибагливішого покупця.

Фотоелементи

На сьогодні в місті можна знайти безліч світловідбивачів,це – жилети, підвіски, сітловідбивальні смужки, пов’язка на браслет або рукав, флікери, наліпки або значки.

Світовідбивачі

Найдешевше рішення для забезпечення безпечного пересування в темну пору буде світловідбивальні смужки, наклейки та значки. Ціна варіюється від 21 грн до 60 грн за одну штуку.

Жилет

Наліпки, пов’язки на браслет або рукав вартують від 40 до 160 грн. Найбільш ефективним буде жилет, адже має яскравий колір та декілька світлових елементів, найдешевший вартує 64 грн, можна знайти й дорожчі варіанти за 105 – 123 грн. Все залежить від якості товару.

Жилет
Такий простий та не дорогий аксесуар допоможе забезпечити безпечне пересування дорогами в темну пору доби. Адже найпоширеніший вид ДТП в Івано-Франківську — наїзд на пішохода. Частка таких ДТП складає 43,65% від загальної кількості скоєних. Детально ознайомитися з усіма причинами ДТП в місті можна тут.

Лише за минулі вихідні на Прикарпатті під колесами автомобілів загинуло дві людини, аварії сталися в темну пору доби.

Подбайте про власну безпеку завчасно, адже найпростіша річ у вигляді світловідбивача може врятувати вам життя.

Читайте також: В Чернієві під колесами автомобіля загинула жінка

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору