Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті чоловік металевим предметом побив військового

На Прикарпатті чоловік побив військового

На Прикарпатті чоловік металевим предметом побив військового. Потерпілого госпіталізували до лікарні. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

Конфлікт між чоловіками відбувся неподалік ставкового господарства, що в селі Княгиничі, Рогатинської територіальної громади. Затриманий обходив зарибнені ставки та помітив в чагарниках двох людей. Між чоловіками розпочалася сутичка. 26-річний чоловік, місцевий, металевим предметом вдарив у голову 34-річного чоловіка, військового. Потерпілого госпіталізували.

“Пізно ввечері, коли повертався, по дорозі його наздогнали четверо незнайомих людей і жорстоко побили. Ймовірно, сокирою проломали голову, пошкодили легені, відтягнули до зупинки і залишили помирати. Брата знайшов небайдужий незнайомий водій, який і відвіз його до лікарні, тим самим врятуваши йому життя. Зараз брат у дуже важкому стані в без свідомості, лікарі боряться за його життя. А я дуже хвилююся, щоб ті люди, які це вчинили не залишились без покарання”,написала сестра потерпілого Ольга.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. В його помешканні провели обшуки. Фігуранта затримали в процесуальному порядку. Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Рогатинський районний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Процесуальне керівництво у справі здійснює Рогатинський відділ Івано-Франківської окружної прокуратури.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору