Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Скандал у ліцеї імені Чорновола. Поселення чужих людей не буде, керівника відсторонюють

У ліцеї імені В'ячеслава Чорновола відсторонять від роботи директора. Окрім того, у приміщення не селитимуть  сторонніх людей.

У ліцеї імені В’ячеслава Чорновола відсторонять від роботи директора. Окрім того, у приміщення не селитимуть  сторонніх людей.

Повідомляє Інформатор.

Сьогодні на зборах у закладі міський голова Руслан Марцінків сказав, що сторонніх людей у приміщення закладу не поселять. Згодом мер повідомив що керівника закладу відсторонюють, буде проведена перевірка.

Міський голова поговорив з стурбованими батьками, які вчора побачили відео, де говорилось, що в корпусі, який призначений під гуртожиток, мають заселити волонтерів з міжнародної організації та проводити ремонт в приміщенні на Січових Стрільців.

Батьки категорично проти, адже вони не знають, що це за волонтери, а також переживають, що школа може стати ціллю для росіян. Було підняте питання про ремонт бомбосховища. Провівши ревізію, батьки побачили, що бомбосховище було анонсоване як готове до використання. А по факту, сьогодні дофарбовували стіни, а санвузол в жахливому стані.

Люди також не розуміють, чому ліцей очолила Олена Хотєнкова за два дні до навчання. Заклад вже багато років не фінансують, а ремонти  проводять за кошти батьків.

“По волонтерству – не знаю, з нами це не погоджували. Я вам гарантую, жодні волонтери тут жити не будуть. Адже рішення про поселення не було, а про поселення я дізнався з соцмереж від вас”, – говорить Руслан Марцінків.

Під час зустрічі міський голова відповів на питання батьків та виніс рішення.

“Я відповім вам по чотирьох питаннях. Перше питання – волонтери ніякі тут жити не будуть, я вам це гарантую. Друге, по укриттю мені скинули фотографії, де видно, що воно в процесі ремонту. Через прохання батьківського комітету, щоб школа працювала в звичному режимі, довелося показати, що частково ремонт завершено. Звісно, потрібно зараз доробити туалети, помалювати стіни. Після зустрічі піду огляну стан ремонту, якщо буде видно, що хтось вкрав гроші, прокуратура розбереться. Третє, колишній директор подав у відставку сам. Четверте, керівника закладу Олену Хотєнкову відсторонюємо та  проводимо перевірку”, –  зазначив очільник міста.

Дискусія з міським головою задовольнила батьківський комітет, але деталі перевірки ми дізнаємося згодом.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору