Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Франківські комунальники продовжують готуватися до зими

Сьогодні, 30 жовтня, на брифінгу в міського голови серед іншого обговорили підготовку до зими комунального підприємства “Благоустрій”. 

Повідомляє Інформатор.

Взимку працівники підприємства очищують територію від снігу та посипання піщано-соляною сумішшю. “Благоустрій” щодня прибиратиме сніг, посипатиме доріжки піщано-соляною сумішшю.

“У цей період очищаються території від снігу, проводиться прибирання міжбудинкових проїздів. Прибирають сквери та пішохідні доріжки, очищаються і посипають сумішшю території, сквери, проїзди, тротуарів. Розроблені маршрути прибирання і посипання піщано-соляною сумішшю згідно територіального поділу по районах. Також проводиться прибирання дамб, доріг, міжбудинкових проїздів, тротуарів, пішохідних доріжок”, – розповів директор КП Михайло Яцків.

Також прибирають зупинки громадського транспорту. Працівники поставили 120 контейнерів для зберігання піщано-соляної суміші на обʼєктах, що утримує підприємство. У підготовленому боксі заготували піщано-соляну суміш для посипання доріжок і тротуарів в зимовий період. Зараз підприємство має залишки суміші з минулого року.

Загалом на підприємстві працюють 115 працівників, це достатньо для об’єктів, каже Яцків. У наявності 4 одиниці техніки.

КП “Благоустрій” станом на 2023 рік забезпечує обслуговування 64 скверів, 9 відпочинкових зон, 18 дамб та берегоукріплень, 270 територій, 69 дитячих та спортивних майданчиків, 69 заїздів та проїздів тощо.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору