Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Тематична гра у стилі Гаррі Поттера, детективна вистава | події у Франківську 1 листопада

Тематична гра у стилі Гаррі Потера, детективна вистава та лекція про відбудову України. Куди піти у Франківську 1 листопада?

Завтра, 1 листопада може стати найулюбленішим днем у році, адже ви зможете поринути у магічний світ Гаррі Поттера! Тому на вас чекає дивовижна тематична гра від ГлуздоГерць. 

Розповідає Інформатор 

ГлуздоГерць – це розвага у форматі pub quiz, під час якої ви зможете не тільки відпочити в компанії друзів, смачно поїсти, а ще й розім’яти власний мозок та дати відповіді на цікаві запитання. Вартість квитка: 200 грн.

Початок о 19:00.

Локація: Перша Грильова Гільдія (вулиця Чорновола, 14);

Реєстрація за посиланням.

Для тих хто цікавиться темою відновлення та розвитком інфраструктури є чудова можливість 1, 2, 3 листопада відвідати конфренцію про “Актуальні питання мостового господарства та шляхи його покращення”. 

До участі у конференції запрошуються представники служб відновлення та розвитку інфраструктури в областях, дочірніх підприємств АТ «ДАК «Автомобільні дороги України», обласних державних адміністрацій, науковців, виробників сучасних матеріалів та інших зацікавлених установ і підприємств, що займаються питаннями будівництва, ремонту та експлуатаційного утримання транспортних споруд. Конференція відбуватиметься у двох форматах. Офлайн та онлайн.

Для участі реєструйтеся за посиланням. 

Реєстрація відкрита: для доповідачів – до 20.10.2023; для слухачів – до 27.10.2023. Офіційний лист-запрошення доступний за посиланням

Початок роботи Конференції – 1 листопада 2023 року об 11:00, аутентифікація очних та дистанційних учасників – 1 листопада 2023 року з 10:00 до 11:00. Додаткова інформація за номером  +38 (099) 200 10 73.

Обман без антракту «Кар’єрні ігри».

Фактично це детективна історія-квест про «зубату» конкуренцію трьох молодих людей за керівну посаду у престижній міжнародній компанії «Dekia». Це вистава, яку важко розгадати до останнього моменту. Та можливо ви готові спробувати?

Квитки можна придбати за посиланням або у касі театру.

Також завтра, від 17:30 до 19:30 зможете взяти участь у сімейних заняттях з кераміки для дітей та батьків.

Вартість квитка – 200 грн.

З 19:00 до 21:00 зможете відвідати Stand up

Де? – Молодіжний центр “Paragraph”, вулиця Шевченка 57.

До теми: Кіно, концерти, бізнес-форум. Що цікавого відбудеться у Франківську 30 жовтня – 5 листопада

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору