Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Університет нафти і газу прийняли в Асоціацію європейських університетів

Університет нафти і газу прийняли в Асоціацію європейських університетів

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу 27 жовтня прийняли в Асоціацію європейських університетів. Керівництво навчального закладу переконане, що це дасть новий поштовх до розвитку та посилить впізнаваність на міжнародній арені.

Повідомляє Інформатор.

Ректор університету Ігор Чудик наголошує, що вступ до Асоціації європейських університетів дає черговий посил для вдосконалення своїх навичок і передачу їх не тільки студентам, а й вдосконалення наукових і консалтингових послуг.

“Це значно розширює нашу впізнаваність в Європі. Прийняття в Асоціацію дає нам значно більші географічні можливості співпраці. В контексті того, що університет є енергетичним, таким, що готує фахівців здебільшого для енергетичної галузі, в питанні саме енергетичного переходу ми стаємо одним з ключових університетів в Європі. Це дає нам можливості посилити темпи нашого розвитку і покращити наші комунікації з партнерами задля посилення своїх позицій в європейському просторі, в освітньому просторі в тому числі”, – прокоментував ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Ігор Чудик.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору