Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Понад 2 млн грн: франківська дитячо-юнацька спортивна школа монтує гімнастичний килим

Понад 2 мільйони гривень: Івано-Франківська дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву купує гімнастичний килим

В Івано-Франківській спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву №1 вже монтують килим. Він коштує 2 мільйони 200 тисяч гривень.  

Пише Інформатор, покликаючись на Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

“Сьогодні тут тренуються понад 500 вихованців, кожен з яких мріє гордо піднімати синьо-жовтий стяг. До речі, нещодавно вихованка СДЮСШОР №1 Анна Лащевська здобула путівку на Олімпіаду-2024, яка відбудеться у Парижі”, – написали в департаменті.

У пресслужбі розповіли, що старий килим допомагав тренуватися спортсменам понад 40 років. Наразі матеріали стали технічно несправними через іржу та грибок й килим становив загрозу для дітей.

Площа нового килиму становитися 196 квадратних метрів. У Департаменті освіти повідомили, що він сертифікований Міжнародною федерацією гімнастики та має 10-ти річну гарантію.

“Його нижня конструкція складається з: 74 секцій із вологостійкої фанери товщиною 15 мм, 50 секцій розміром 240*120 см, 20 секцій розміром 240*100 см, 4 секцій 100*100 см та 2320 високоякісних загартованих сталевих пружин. Верхнє покриття складається з: 7 рулонних матів із спеціального піноматеріалу з високоякісним ковроліновим покриттям 140*200*2 см та 196 пазл-матів із піноматеріалу товщиною 5 см”, – додали в Департаменті освіти.

Однак Інформатор знає, що закупівля на цей килим не минула без негараздів. У системі “Прозорро” зареєстрували дві скарги до Держаудитслужби.

Детальніше про це читайте за посиланням: Були скарги до Держаудитслужби. Франківська дитяча спортивна школа купує килим за 2, 2 млн грн.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору