Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Понад 3 млн грн відсудила Франківка в центральної міської клінічної лікарні за лікарську недбалість

Олександра Клюба відсудила у центральної міської клінічної лікарні понад 3 млн грн за лікарську недбалість, що спричинило інвалідність. 

Олександра Клюба відсудила у центральної міської клінічної лікарні понад 3 млн грн за лікарську недбалість, що спричинило інвалідність. 

Пише Інформатор, покликаючись на рішення суду.

Жінці, 18 березня 2020 року, провели операцію на гайморовій пазусі, але під час оперативного втручання лікар пошкодив одну з кісток черепа, що призвело до інвалідності.

“Хірург, надаючи медичну допомогу, неналежно виконав свої професійні обов’язки в результаті недбалого та несумлінного до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки. Здійснивши операцію “фронтотомія справа”, в ході якої своїми діями ушкодив задню стінку лобної пазухи. У результаті дій потерпіла отримала перелом внутрішньої стінки лобної пазухи, який відноситься до тяжких тілесних ушкоджень”, — йдеться у тексті рішення.

Суддя частково задовольнив позов Олександри Клюби, і постановив стягнути з Комунального некомерційного підприємства «Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради» 15 209 грн витрат на лікування, 86 300 грн відшкодування втраченого заробітку та 3 млн грн матеріальної шкоди. Керівництво лікарні може подати апеляцію на вирок суду.

Читайте також: Доступні ліки: як отримати безкоштовні ліки в аптеках Івано-Франківська?

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору