Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Фасад не змінять. У Франківську ремонтують пам’ятку архітектури

У Франківську ремонтують пам'ятку архітектури

В Івано-Франківську у пам’ятці архітектури тривають ремонті роботи.

Повідомляє Інформатор.

У будинку № 8 ремонтують дах. У приміщенні має знаходитися заклад “Дім воїна”. Будівлею місто не користувалося раніше, однак її вдалося повернути у власність Франківська.

У декого з мешканців виникло побоювання, що там зведуть багатоповерхівку.

“Там не буде жодних багатоповерхівок чи офісів, а буде знаходитися комунальний заклад “Дім Воїна”, який займається і буде займатися допомогою військовим, ветеранам, сімʼям військових та сімʼям загиблих наших героїв. На цьому етапі там відбуваються ремонтні роботи. Жодних візуальних змін фасаду будинку памʼятки архітектури не буде”, – каже керівник “Дому Воїна” Микола Крошний.

“Будинок у хорошому стані, але потребує поточного ремонту. Найближчим часом ми це зробимо. Ми також відкриті до будь-яких пропозицій, передусім, ветеранів, учасників бойових дій, щоби там мало бути”, – коментував раніше міський голова Руслан Марцінків.

Нагадаємо, нещодавно в Івано-Франківську створили комунальне підприємство “Дім воїна”. Його очолив Микола Крошний.

“Дім воїна” призначений, аби надавати соціальні послуги учасникам бойових дій, учасникам війни, антитерористичної операції, людям, які через війну отримали інвалідність. Також тут допомагатимуть сім’ям полеглих героїв, добровольцям, постраждалим учасникам Революції Гідності, які є жителями громади.

Микола Крошний – юрист за освітою, після 24 лютого займався волонтерською діяльністю, вступив був до складу одного з добровольчих формувань територіальної громади, а згодом – у ЗСУ. Проходив службу у складі 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору