Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Комплексний генплан Івано-Франківської ОТГ планують створювати наступного року

Комплексний генплан Івано-Франківської ОТГ планують створювати наступного року

Наступного року Івано-Франківську планують розпочати розробку Комплексного плану території, в якому будуть включені усі села, що входять до складу Івано-Франківської територіальної громади.

Повідомляє Інформатор.

Наразі триває робота по розробці і оновленню містобудівної документації міста Івано-Франківська та приєднаних сіл. Про це повідомив Інформатору заступник директора Департаменту архітектури і містобудування – начальник управління планування території та містобудівного кадастру Артур Прокіпчук.

За його словами, переважна кількість генпланів приєднаних сіл Івано-Франківської ОТГ потребує коригування.

“Відбулися громадські обговорення щодо розроблення генеральних планів сіл Братківці, Березівка, Тисменичани, Камінне. Фактично, оновлюємо і приводимо до реальної відповідності містобудівну документацію. В процесі обговорення отримали декілька пропозицій, які будуть розглянуті розробниками на можливість внесення їх до генеральних планів цих сіл”, – говорить заступник директора Департаменту архітектури Артур Прокіпчук.

Після розробки генпланів всю містобудівну документацію сільських громад мають затвердити депутати Івано-Франківської міської ради. Цей процес планують завершити наступного року і тоді розпочати розробку Комплексного плану території Івано-Франківської ОТГ.

Максим Круть

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору